29 Temmuz 2013 Pazartesi

ATV Oyunları

Atv oyunları
atv oyunları

Bugün sizlere atv oyunları hakkında bilgi vermeye çalışacağım, ilk olarak atv nedir onu anlamaya çalışalım. Tabi atv deyince Türkiye de akla gelen ilk şey televizyon kanalı olan atv bu atv farklı atv,

Atv nedir:
atv oyunu


ATV(All Terrain Vehicle),(Arazi aracı) dört tekerlek üzerinde hareket eden, içten yanmalı motorla güç alan tek ya da çift kişilik, her türlü zeminde yol alabilen bir araçtır. Hobi amacıyla üretildiğinden dolayı, özel eğitim almak gerekmeksizin herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu aletlerin dünyada tutulmasıyla beraber bunların yarışları da yapılmaya başlanmıştır. Bu yarışmalar oyun üreticilerine de ilhan kaynağı olmuştur ve bir çok çocuğun zevkle oynadığı bir çok Atv oyunu bulunmaktadır. Bu oyunların bir çoğunda amaç ters dönmeden ve en hızlı biçimde bitiş noktasına ulaşmaktır. Bazı ATV oyunlarında da bahsetmek isterim bu oyunlar genel flash oyun şeklinde olan oyunlardır.

Bazı ATV oyunları

Kentsel ATV yarışı
ATV sürücüsü
Örümcek adam ATV…

 Ve daha binlerce atv oyunu sayabilirim. Bu oyunları ve bu oyunlar gibi bir çok en güzel oyunlar oynamak için size önereceğim site www.oyunboz.com isimli sitedir.


Oyunboz, oyunlar, en güzel oyunlar , oyunlar 1, oyun oyna, kral oyun, Atv oyunları, ATV oyunu, en güzel oyunlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder