16 Temmuz 2013 Salı

Balon Patlatma oyunları- Balon Çeşitleri

Balon patlatma
balon patlatma

  Bugün sizlere balon patlatma oyunları hakkında bilgi vereceğim. Ama ilk olarak balo nedir onu anlamaya çalışalım, Balon içi havayla, helyum vb. gazlarla dolu genellikle plastikten üretilen eğlence, süsleme ve seyahat amaçlı kullanılan araçlardır. Balon çeşitleri ise şunlardır.

  Balon çeşitleri

Süsleme balonları
Uçan balonlar
Yer balonları
Zeplinler
Oyun balonları…

 Yukarıda da bahsettiğim gibi balon çeşitleri kullanım yerine göre binlerce çeşitleri mevcuttur. Bu yüzden bir çok balon firması bulunmaktadır. Ama önemli olan balonun yapıldığı malzeme sağlığımıza uygun mu? Çünkü bir çok balon ağız yolu ile şişirilmektedir ve balonların bir çoğu da maliyet açısından kötü plastikten ürettiği için kanserojen etki yaratmaktadır. O yüzde balon alırken iyi markaları almaya özen göstermeliyiz veya balonları ağız yoluyla değil başka yollarla şişirmeliyiz. Birazada Balon patlatma oyunlarından bahsedeyim.

Balon patlatma oyunları

Bu oyunlarda asıl amaç aynı renkteki balonu aynı hizaya getirip en çok puanı toplamaktır. Oyunlar ilerledikçe balon rengi artmakta ve oyun daha zor hale gelmektedir. Bu balon patlatma oyunları çok basit bir oyun gibi görünse de bir çok kişi bu oyunun müptelası olmuştur. Ve bu kişilerin bir çoğu da orta yaş üzerindeki kişilerdir.
Bazı balon Patlatma oyunları
Balon Patlatıcı
Bubble Boom
Balonları vur
Yıldız balon patlatma
Maya balonları…

 Yüzlerce balon patlatma oyunu sayabilirim. Bugünkü yazımı burada bitiriyorum. Balon patlatma oyunu oynamak istiyorsanız siz hangi siteyi ziyaret edeceğinizi biliyorsunuz.

Oyun, oyunlar, friv, oyunlar 1, Kral oyun, oyun oyna, balon patlatma oyunları, balon patlatma oyunu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder