15 Temmuz 2013 Pazartesi

Araba Oyunları-Araba markaları

 ARABALAR 
araba oyunu
 Bugün sizlere araba oyunları hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Ama ilk olarak araba nedir onu tanımlamak istiyorum. Araba en az 4 tekerleği olan ve motor gücüyle hareket eden taşıtlara verilen isimdir. Araba her insanda farklı bir tutku oluşturur. Bazı insanlar için ise araba yaşam tarzıdır. Örnek vermek gerekirse 1970 yılların ünlü arabaları tospalar gibi bu arabalar çok fazla hız yapmasada tutkunları o arabalara gözbebekleri gibi bakmaktadır. Bazılarının tutkusu ise hızdır onlarnda en gözde arabaları Ferrari arabasıdır.

Bazı araba markaları
araba markası

Woswagen
Renault
Hyundaı
Toyota
Honda
Ford
Peugeot
Volvo
Mıtsubishi
Kia
Nissan
Fiat
Suzuki
Seat
Chevrolet
Opel
Subaru
Citroen
Skoda
Daihatsu
Mazda
Tata
Lexus
Alfa Romeo
Bmv
Audi
Saab
Opel
Mercedes
Lamborghini
İvego
Jeep
Bentley
Chrysler
Smart
Piaggio
Jaguar
Ferrari
Proton…


Aklıma gelen araba markaları bunlar ve daha benim sayamadığım veya aklıma gelmeyen onlarca daha araba markası vardır. Araba tutku olduğu için araba oyunlarıda bir tutku haline gelmiştir.
 Bir çok insan araba oyunları oynamaya bayılırlar özellikle erkek çocukları araba oyunları oynaya bayılırlar. O yüzdendir ki bir çok araba oyunu en çok satan oyunlar listesinde ilk 10 içinde bulunmaktadır. Ençok biline araba yarışı oyunu ise NFS olarak adlandırılan Need For Speed oyunudur. Bu oyunda istediğiniz arabaları kullanma zevkine varabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder